Bezoek ons op afspraak

Over ons:

Fides Abaque staat voor service en kwaliteit. Persoonlijk advies op het gebied van verzekeringen, hypotheken en juridisch zaken. Afgestemd op uw situatie, want elke situatie is anders.

Van origine tussenpersoon voor het bemiddelen inzake verzekeringen en hypotheken. Alle verzekeringen en hypotheken beheert Fides Abaque met uiterste zorg. U kunt rekenen op onze assistentie wanneer u deze nodig heeft. Wij bemiddelen tussen u en de verzekeraar of als het een hypotheek betreft, tussen u en de bank.

Fides Abaque heeft gemerkt dat er vaak juridische vragen spelen binnen de sfeer van verzekeringen en hypotheken maar ook wanneer ondernemers hun wegen scheiden of wanneer partners uit elkaar gaan worden wij benaderd. Ook juridische vragen omtrent schade en wie hiervoor aansprakelijk is. Om deze reden biedt Fides Abaque nu ook juridisch advies aan wanneer een verzekering niet toereikend is om de schade te kunnen verhalen.

U kunt terecht voor:

  • ondernemingsrecht
  • aansprakelijkheidsrecht
  • consumentenrecht en bescherming
  • contractenrecht

Voor het bijstaan in rechtszaken kan dit voor zover de zaak onder de sectie kanton valt tot een belang van EUR 25.000,00. Bel voor meer info of dit ook voor u geldt of kijk op www.rechtspraak.nl.

072-752 93 70 - juridisch@fidesabaque.nl

Een eerste gesprek aan de telefoon kost u niets. Bel gerust om uw vraag voor te leggen om zo samen te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Uurtarief: EUR 55,00 (excl. btw) of we spreken een vast tarief af voor de zaak.


Vooraf helderheid, geen verassingen achteraf.

Bezoekadres en postadres:

Comeniusstraat 2A

1817 MS Alkmaar


Ingeschreven bij:

Wij staan ingeschreven in het AFM register (Autoriteit Financiële Markten) onder het nummer: 12019638, naast deze inschrijving zijn wij ook ingeschreven in de onderstaande instellingen:

  • KvK
  • Kifid

Fides/Abaque B.V. staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder het nummer: 37113941

Fides/Abaque B.V. staat ingeschreven bij de Kifid onder het nummer: 300.014169