Over ons


Fides Abaque staat voor service en kwaliteit. Persoonlijk advies op het gebied van verzekeringen, hypotheken en juridisch zaken. Afgestemd op uw situatie, want elke situatie is anders. Voor bestaande klanten betekent dit dat als u situatie wijzigt uw lopende verzekeringen en/of hypotheek op uw nieuwe situatie wordt aangepast. Schade zaken behandelen wij met uiterste zorg. U kunt altijd op ons rekenen wanneer u informatie en advies nodig heeft over uw lopende producten.

Fides Abaque biedt nu ook juridisch advies aan. Juridische ondersteuning voor ondernemers en particulieren. U kunt terecht voor:

  • ondernemingsrecht
  • aansprakelijkheidsrecht
  • consumentenrecht en bescherming
  • contractenrecht

Voor het bijstaan in rechtszaken kan dit voor zover de zaak onder de sectie kanton valt. Bel voor meer info of dit ook voor u geldt of kijk op www.rechtspraak.nl.

072-752 93 70 - juridisch@fidesabaque.nl


Een eerste gesprek aan de telefoon kost u niets. Bel gerust om uw vraag voor te leggen om zo samen te kijken wat de mogelijkheden zijn.


Uurtarief: EUR 55,00 (excl. btw) of we spreken een vast tarief af voor de zaak. Vooraf helderheid, geen verassingen achteraf.


Verder:

Wij staan ingeschreven in het AFM register (Autoriteit Financiële Markten) onder het nummer: 12019638, naast deze inschrijving zijn wij ook ingeschreven in de onderstaande instellingen:

  • KvK
  • Kifid

Fides/Abaque B.V. staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder het nummer: 37113941

Fides/Abaque B.V. staat ingeschreven bij de Kifid onder het nummer: 300.014169